СЗО реши спора снощи – социалната изолация трябва да остане,

...
СЗО реши спора снощи – социалната изолация трябва да остане,
Коментари Харесай

Борисов: Съседът иска да кажа кой да умре

СЗО реши разногласието нощес – обществената изолираност би трябвало да остане, сподели министър председателят
Не мога да кажа кой да живее и кой да почине. А това ме кара да направя съседът. Така Бойко Борисов разяснява на брифинг в Министерски съвет обръщението на президента Румен Радев, в което се поставяше под подозрение нуждата от удължение на изключителното състояние до 13 май. Мнозина депутати и коментатори видяха в думите му анонс за идно несъгласие. Ако го наложи, изваждам ГЕРБ от зала, разяснява през вчерашния ден в Смолян Борисов.

" СЗО реши разногласието нощес. Категорично се разгласи срещу облекчение на ограниченията. Ясно и изрично се произнесе, че обществената изолираност би трябвало да продължи ”, сподели Борисов и благодари на медиите, че демонстрират цялата покруса към ковид, с цел да могат българите да преценяват работят ли ограниченията у нас на фора на нещастията в Съединени американски щати, Италия, Испания и други страни.

" Аз опит с хората не мога да си върша. Да имало е Менгеле и други доктори дето вадят на един езика, на различен друго и вършат нов човек. Аз не мога да кажа вие ще умрете, вие ще живеете. Това ме кара да направя съседът ", сподели Борисов, визирайки Радев.

" С изключение на заведенията за хранене, и да кажем отивайте на работа, няма какво да се работи - поръчките на заводите падат. Хем ще рискуваме здравето на хората, хем няма да има плюс в стопанската система. Единствено ще се изпълнят заведенията за хранене и нощните заведения ”, сподели още Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР