Сякаш вотът няма да мине, премиерът е обнадежден. Защото задкулисието

...
Сякаш вотът няма да мине, премиерът е обнадежден. Защото задкулисието
Коментари Харесай

Ташев: Как да различим „мафията“ от почтените братя?

Сякаш вотът няма да мине, министър председателят е окуражен. Защото задкулисието не съумя, а напред излязоха светлите хора… Цветанка Ризова, водеща на предаването „ Лице в лице “ по Би Ти Ви, след мазното изявление на премиера Кирил Петков минути преди да падне от власт.

Втора седмица от заран до вечер проваленият министър председател Кирил Петков ни изяснява за мафиоти, задкулисие, крадци, бандити, мутри, сътрудници на Путин и международния империализъм. С които той непрекъснато води война.

Обикновените хора обаче нямат мисленето на „ индивида от бъдещето “, както самичък се дефинира Просто Киро и се объркват в обстановката, кои са мафия и кои са честни братя като министър председателят в оставка да вземем за пример. Затова би трябвало да се създадат някои разяснения и да не се бъркат нещата.

1. Почтените братя наложително са като Киро Петков, жена му, кумовете му, любовницата Лена, годеникът й, Асен Василев и Спецов, роднините и приятелите от детство на премиера. Бивши съдружници, осмелили се да изразят подозрения в качествата на Асен и Киро, са мафия. Въвеждаме единица за почтеност-Един Киро.

2. Почтен брат, може и дядо, да не се бърка с дядо Еконтий, е Бойко Рашков, дублирам Бойко Рашков. Посветил целият си живот на битка с мафията. В хода на тази неравна борба се сдобил с 22 парцела, 12 тоалетни и стотици хиляди левове в банкови сметки. Ми няма сиромаси да ръководят страната. Всички, които не харесват Рашков са мафия, крадци и задкулисие. Те би трябвало да треперят от боязън, скрити в кьошетата да не ги доближи справедливата ръка на Рашков.

3. Всички от „ Политическа партия “ са честни до последния човек, в това число и фамилията депутати Ангови, те четат лирика и декламират есета от трибуната на Народното събрание. Светъл образован лъч в парламентарната джунгла. Който има нещо срещу Политическа партия е мафиот и така нататък

4. Почтени братя втора ръка, само че въпреки всичко честни, са другарката Корнелия Нинова, Медузата Гуцанов, Младият Хрущов-Симов, Свиленски и някогашният сикаджия Иван Иванов-Малък Шошо. Българска социалистическа партия в никакъв случай не са управлявали страната, в никакъв случай не са били от статуквото и мафията. С Корнелия Нинова прелестно работят и другите честни братя втора употреба-Бойкикев, Атанасов, Панев и Манев. Първият се бие за правосъдна промяна, а вторият с руснаците. Денонощно. Който е срещу почтените братя втора ръка е мафия, задкулисие и апаш.

5. Как да разпознаем честен брат от мафиот?
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР