Swiitol E6 Pro прави лазерното гравиране по-достъпно от всякога Лазерните гравири

...
Swiitol E6 Pro прави лазерното гравиране по-достъпно от всякога
Лазерните гравири
Коментари Харесай

Swiitol E6 Pro – прецизен и бърз лазерен гравир


Swiitol E6 Pro прави лазерното гравиране по-достъпно от всеки път

Лазерните гравири стават все по-достъпни за всеобщия консуматор. Буквално за минути всеки може да стартира работа с такова устройство, с помощта на усъвършенстваните дизайни, които отстраняват комплицирания развой на инсталиране. Новите модели на Swiitol E6 Pro и E18 Pro – удостоверяват тази наклонност.

Лазерният гравир се отличава с интегрирана конструкция и дизайн без инсталиране. Моделът с оптична мощ 6W се предлага сега на атрактивна цена от €240,83 непосредствено от производителя, с безвъзмездна доставка от европейски склад. Можете да разчитате и ваучър за спомагателна отстъпка , в случай че се абонирате за онлайн магазина на Swiitol или споделите новината за продукта в обществените мрежи.

E6 Pro е съчетаем с известни софтуери за гравиране и съпроводен от мобилно приложение

Моделът съчетава точност, непоклатимост и висока скорост на лазерно гравиране, с минимални трептения. Според спецификациите, гравира със скорост до 36000 мм/мин, а работната му повърхност е 365×305 мм. Производителят натъртва и на ултра-финото лазерно фокусиране на повърхност и 0,06×0,06 мм и точността от 0,02 мм, което прави моделът подобаващ за комплицирани дизайни.

Забележителна характерност на Swiitol е механизмът с верижен кабел, който усъвършенства както естетиката, по този начин и стабилността на лазерния гравир. В допълнение, 32-битовата дънна платка разрешава по-бързо приемане и обработка на данни, като поддържа и спомагателни аксесоари за автофокус и скулптурно снимане след изключване.

Swiitol E6 Pro работи с огромно многообразие от материали, включително дърво и метал

Новият лазерен гравир е съпроводен от мобилно приложение BURNLAB за iOS и Android, благодарение на което можете да подобрите контрола и функционалността на устройството, тъй че процесът на гравиране да е по-интуитивен. е съчетаем с необятна гама програмен продукт за гравиране, включително LaserGRBL и LightBurn за Widows, както и с известните файлови формати като NC, BMP, JPG, PNG и DXF.

Приоритет за производителя е също сигурността на работа. За задачата са планувани бутон за спешно прекъсване, комутатор за нулиране и ограничаващ комутатор, които дружно обезпечават безвредна среда за гравиране. Заслужава да се означи и стъкленият панорамен филтър, който защищава очите и отстрани потребността от очила, филтрирайки 97% от ултравиолетовата светлина.

Безопасната работна среда е била един от целите при планиране на устройството

С помощта на това устройството можете да гравирате и режете най-различни материали, включително дърво, метал, пластмаса, керамика, текстил, хартия и други се зарежда от общоприетоо напрежение 100-240V AC, 50/60HZ, употребява мощ 120W, тежи 8,5 кг и приема данни през общоприет USB интерфейс.

Прозрачният стъклен филтър стопира 97% от нездравословната за очите ултравиолетова светлина

Можете да купите новия лазерен гравир тук: – за €240,83 непосредствено от производителя, с безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни. Ще получите ваучър за спомагателна отстъпка, в случай че се абонирате за онлайн магазина на Swiitol или споделите продукта в обществените мрежи.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР