Свободният човек и свободната страна не взимат решения в резултат

...
Свободният човек и свободната страна не взимат решения в резултат
Коментари Харесай

Александър Вучич: Сърбия е единствената страна в Европа, която не въвежда санкции срещу Русия

Свободният човек и свободната страна не взимат решения вследствие на ултиматуми и съгласно нечия мощ, а съгласно това което пази, а ние пазиме своята страна и своите жители

Президентът на Сърбия Александър Вучич сподели през днешния ден, че Сърбия е единствената страна в Европа, която не е въвела нито една рестриктивна мярка срещу Руската федерация и че това "без никакво подозрение " ѝ основава доста проблеми, оповестяват сръбските медии.

"Тази позиция, без никакво подозрение, ни основава доста проблеми, от финансови вложители до доста други. Няма никакво подозрение, че плащаме доста висока цена ", сподели Вучич на конференция в Белград.

По мотив на квалифицираната резолюция на Европейския съюз, в която от Сърбия се желае да съгласува външната си политика с тази на Европейски Съюз и да вкара наказания против Русия, Вучич споделя: "Блазе им, че нямат по-умна работа от това да изпращат на Сърбия писма какво и по какъв начин да прави, с някакви закани и напън ".

"Ние доста ги почитаме, доста са ни значими, само че не се сърдете, доста по-важни са ни жителите на Сърбия и Народното събрание на Сърбия ", сподели още той.

Ако резолюцията на Екологичен потенциал бъде призната, Вучич сподели в отговор на публицист от Ен 1, че ще се запознае с нея, само че ще се управлява от ползите на Сърбия.

"През последните седем години съм получавал несъмнено 700 ултиматума и вие от Ен 1 се чудите по какъв начин претърпяваме след тези ултиматуми. Свободният човек и свободната страна не взимат решения вследствие на ултиматуми и съгласно нечия мощ, а съгласно това което пази, а ние пазиме своята страна и своите жители ", сподели Вучич.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР