Свищов. Туристически информационен център – Свищов все участие в престижния

...
Свищов. Туристически информационен център – Свищов все участие в престижния
Коментари Харесай

Велико Търново: Туристически информационен център - Свищов представи възможностите за туризъм в общината на „Ваканция и Спа Експо“ 2019

Свищов. Туристически информативен център – Свищов все присъединяване в влиятелния туристически конгрес „ Ваканция и Спа Експо “, който се организира от 14 до 16 февруари в град София, оповестиха от пресцентъра на Общината . Министърът на туризма Николина Ангелкова участва на откриването на ревюто, като съобщи безапелационната поддръжка от страна на държавното управление и екипа на Министерството на туризма за откриване на големия туристически капацитет на България и характерните артикули на районите. След формалното разкриване тя посети щандовете на българските изложители и беседва с тях.
С показаните благоприятни условия за културно-исторически и поклоннически туризъм, щандът на община Свищов провокира интереса на български и задгранични туроператори, екскурзоводи и туристи, както и на редица учебни заведения, пенсионерски клубове и фамилии, показа екипът на ТИЦ – Свищов. Щандът на община Свищов е бил посетен и от телевизионния водещ Ники Кънчев, и известния танцьор Памбос Агапиу.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР