Свищов. Община Свищов обявява няколко конкурса във връзка с предстоящите

...
Свищов. Община Свищов обявява няколко конкурса във връзка с предстоящите
Коментари Харесай

Велико Търново: Община Свищов обявява няколко конкурса във връзка с предстоящите коледни и новогодишни празници

Свищов. Община Свищов афишира няколко състезанието по отношение на идните коледни и новогодишни празници, оповестиха от пресцентъра на Общината . В състезанието за най-красиво направена коледна картичка присъединяване могат да вземат всички деца от детски градини, учебни заведения и обществени заведения в Община Свищов. Всички картички, получени за присъединяване в състезанието, ще бъдат изложени в постройката на Общината.
В състезанието за най-празнично украсени детска градина, учебно заведение, обществено заведение, класна стая и други, посредством фотоси могат да вземат участие всички образователни и обществени заведения, и други институции от община Свищов.
В състезанието за „ Послание на 2018 година “ присъединяване могат да вземат всички искащи, без ограничавания, а в този за „ Инициатива на 2017 година “ могат да вземат участие образователни и обществени заведения, неправителствени организации и фондации, културни институции, креативен обединения, държавни и общински институции и други. Предложенията могат да се изпращат в писмен тип, като в изложение би трябвало да се опишат заложените цели, постигнатите резултати и публичната значителност на самодейността. Крайният период за присъединяване е 20 декември.
Всички оферти и материали за присъединяване в другите категории се показват в постройката на Община Свищов на адрес ул. „ Цанко Церковски “ №2 или на e-mail: [email protected], до Анелия Димитрова – заместник-кмет на община Свищов. Комисия, с ръководител Генчо Генчев – кмет на община Свищов, ще прегледа предложенията и ще излъчи спечелилите. Наградите са обезпечени от Община Свищов и ще бъдат връчени в новогодишната нощ на площад „ Алеко “, след 00.00 часа.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР