Свищов. Фондация Ангели от Лим“ обяви началото на шестнадесетото издание

...
Свищов. Фондация Ангели от Лим“ обяви началото на шестнадесетото издание
Коментари Харесай

Фондация „Ангели от Лим“ постави началото на шестнадесетото издание на Националния конкурс за детска рисунка „Три звездички“

Свищов. Фондация „ Ангели от Лим “ разгласи началото на шестнадесетото издание на Националния конкурс за детска рисунка „ Три звездички “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Свищов . Конкурсът се провежда всяка година в памет на Боряна Петкова, Женя Ангелова и Светослава Пантелеева и всички деца трагично починали във водите на река Лим през 2014 година.
В конкурса-изложба за детска рисунка могат да вземат участие всички възпитаници от I – XII клас и децата от детските градини. Рисунките са на свободна тематика, форматът и техниките на осъществяване са по желание на дребните художници.

Срокът за подаване на творбите е 24 май, като до тази дата рисунките би трябвало да са в офиса на Фондация „ Ангели от Лим “.
Церемонията по награждаване ще се състои на 1 юни от 14.00 часа, в Художествена изложба „ Николай Павлович “, където ще бе открита и галерия с творбите на участниците.

Повече информация за състезанието може да бъде открита в уеб страницата на Фондацията -.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР