Свищов. Еразъм+ офисът при Стопанска академия Димитър А. Ценов-Свищов е

...
Свищов. Еразъм+ офисът при Стопанска академия Димитър А. Ценов-Свищов е
Коментари Харесай

Велико Търново: Високо признание получи Еразъм+ офисът при Стопанска академия-Свищов

Свищов. Еразъм+ офисът при Стопанска академия „ Димитър А. Ценов ”-Свищов е отличен за качествено осъществяване на план по Програма „ Еразъм+ ” от Националната организация на програмата – Център за развиване на човешките запаси (ЦРЧР). Това оповестиха от пресцентъра на висшето образователно заведение . Наградата е присъдена за сполучливо осъществени планове за подвижности на студенти и личен състав в областта на висшето обучение сред Програмни и Партниращи страни. Свищовската академия получава за първи път премия за планове, които имат 100 % осъществяване на заложените количествени и качествени цели, и 100 % задоволеност на осъществилите входяща и изходяща подвижност. Показател за постигнатите резултати е и това, че институционалният Еразъм+ координатор на свищовското висше учебно заведение – доцент доктор Маруся Смокова, за втора поредна година е канена да води лекции на осведомителните дни, които годишно организира Центърът за развиване на човешките запаси по Програма Еразъм+ “.
Тази година единствено пет висши учебни заведения в България получиха оценката за качествено осъществяване на планове по разнообразни основни действия на Програма „ Еразъм+ ”. Стопанска академия е сътрудник и по план за създаване на стратегически партньорства в областта на висшето обучение, който също е измежду отличените със знак за качество.
Наградата за Стопанска академия – документ и плакет за изцяло качествено осъществяване на планове по Програма „ Еразъм+ ” бе връчена на ректора доцент доктор Иван Марчевски от изпълнителния шеф на ЦРЧР, Татяна Калканова на годишно провежданата Валоризационна конференция.
Според институционалния Еразъм+ координатор на свищовското висше учебно заведение – доцент Смокова, постигнатият резултат и получената премия са плод на екипност, професионална отговорност и безрезервност, и се дължат освен на екипа на Еразъм+ офиса, към който са и оперативните Еразъм+координатори Венета Петкова, Мартина Георгиева и Цветелина Телбис, само че и на цялата академична общественост в Свищов и включените в мрежата сътрудници. Стопанска академия има построени партньорски взаимоотношения с над 110 висши учебни заведения от програмни и партниращи страни в Европейски Съюз, от Южна Корея, Тайван, Виетнам, Южна Африка, Мароко, Русия, Грузия и доста други.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР