Свинско със зеле за всички българи е последното обещание на

...
Свинско със зеле за всички българи е последното обещание на
Коментари Харесай

Асен Василев обеща свинско със зеле за всички

Свинско със зеле за всички българи е последното заричане на някогашния финансов министър Асен Василев.

По времето на ГЕРБ имаше свинско със зеле, само че свинското беше единствено за доближените компании до ГЕРБ, а зелето за българския народ. Това, което ние вършим през обществените бюджети, е да има и свинско, и зеле за всички българи, изясни съпредседателят на " Продължаваме промяната ".

-->

Василев приписа на " Продължаваме промяната " куп обществени заслуги, издействани от опозицията по време на ръководството на Политическа партия.

Радвам се, че откакто оповестиха нашата финансова стратегия за пагубна, сътрудниците от ГЕРБ въпреки всичко припознаха, че би трябвало да има обществен детайл в бюджета и са го заложили в тяхната стратегия, сподели Василев, който разяснява показаната по-рано от ГЕРБ предизборна стратегия.

" Това, което ние направихме през последната година с бюджета и актуализацията му, разреши да се усилят доста пенсиите, повече за една година, в сравнение с за 12, да се направи една необятна обществена стратегия ориентирана към младите фамилии - с безвъзмездни детски градини, данъчни облекчения, нарастване на майчинските, безвъзмездни учебници, спомагателни средства за децата и не на последно място се усилиха заплатите на учители, лекари, служители на реда, войска. Като цяло инвестирахме в българските жители ", сподели Василев, присвоявайки си предложенията на опозицията.

" Това, което сме заложили в програмата за идващите 4 години, е да продължим тази обществена устременост в бюджетите. Това ще разреши да има растеж на стопанската система и по този начин ще може да се удвоят пенсиите, минималната работна заплата ще може да стане 50% от междинната и да продължи да пораства. Не на последно място залагаме в програмата на доста съществени антикорупционни ограничения ", съобщи още Василев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР