Свикнали сме да очакваме изненади и провокации от Шая Лебоф.

...
Свикнали сме да очакваме изненади и провокации от Шая Лебоф.
Коментари Харесай

Новата шокираща маска на Шая Лебоф

Свикнали сме да чакаме изненади и провокации от Шая Лебоф. Може да е един от новобранците на Холивуд, по тази причина пък е любим на свеските уеб сайтове и почитателите на модата, които го одобряват като човек, задаващ трендовете. Явно с това на разум артистът се появи с любопитна маска.

View this post on Instagram
A post shared by Streetwear Fashion Media (@outfitsociety) on Aug 5, 2020 at 1:39am PDT

34-годишният Лебоф се разноски из Лос Анджелис, обут в чеп за колоездене, електриково оранжева тениска и защитна маска с надпис " Байдън " на нея. От Vogue разясняват, че маската е част от формалния мърчъндайз на претендента за президент Джо Байдън, който води против Тръмп по последни прогнози.

Маската коства 20 $, а средствата от продажбата й отиват непосредствено в предизборния щаб на Байдън. С това артистът от " Борг/Макенроу " ясно съобщи, че ще гласоподава за претендента на Демократическата партия.
 Джо Байдън

Джо Байдън

Кратка информация на формалния уебсайт на Доналд Тръмп демонстрира, че той не предлага маски като част от предизборната си акция. Затова пък има кучешки каишки, сламки и чаши за бира с надпис " I Heart Trump "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР