Световното първенство по футбол в Катар вече изнерви всички -

...
Световното първенство по футбол в Катар вече изнерви всички -
Коментари Харесай

Без секс и бира. Защо Световното по футбол в Катар изнервя феновете

Световното състезание по футбол в Катар към този момент изнерви всички - футболисти, президенти на футболни клубове, само че несъмнено най-вече подразни почитателите и то с съображение. 

Причините са няколко, а главната е обвързвана с смяната на календара. За първи път Световно състезание ще се организира през зимата, а не през лятото, а главната на това решение е жегите в Катар. Въпреки доста апели Мондиалът да не се организира в Катар, ФИФА беше безапелационна. Шампионската лига стартира по-рано, шампионатите завършват до 15 ноември, а Мондиалът ще бъде от 21 ноември до 18 декември, написа TraffikNews. 

Дистинацията също не е обичана на футболните почитатели от целия свят, тъй като е надалеч, само че и е много скъпо. Много почитатели, които не изпускат огромни футболни конгреси, няма да бъдат в Катар поради скъпото наслаждение, само че и поради невъзможността да се вземат отпуски. Със сигурност през лятото е доста по-възможно футболните почитатели да отсъстват от работа, само че през ноември и декември това не е честа процедура. 

Без бира

Феновете ще бъдат лишени и от най-ценното си на международните шампионати, а точно бирата. На територията на Катар алкохолът е изцяло неразрешен, в това число и бирата. Бирата няма да се продава на и към стадионите, а почитателите няма да могат да влизат с бира или какъвто и да е било различен алкохол на стадиона. Бирата ще бъде продавана в хотелите, само че и цената си е сериозна - 18 $. По-евтина бира ще има във фензоните - към 7 $, само че почитателите няма да имат право да пият на друго място бира с изключение на в хотелите или фензоните. 

Сблъсъци сред феновете 

Това също не е по никакъв начин за занемаряване, тъй като Катар е дребна страна и стадионите са наоколо. Така може напълно умерено почитателите даже да си провеждат боеве или инцидентно да се засекат на път за стадиона. Катарските управляващи към момента не са оповестили по какъв начин тъкмо ще се оправят с този проблем. 

Без извънбрачен секс 

Ако даден почитател прави извънбрачен секс по време на Мондиала в Катар, то той ще има доста огромни проблеми. Ако бъдат хванати прелюбодейците, могат да отнесат сериозна санкция, само че даже и затвор. 

Без никаква дрога 

В Катар ще бъде изцяло неразрешена и дрогата, а тук към този момент казусът е значителен, тъй като при улавяне с кокаин може да бъдеш наказан и на гибел. Глобите за приложимост опиати стартират от 50 000 евро, най-малко 9 години затвор и даже смъртно наказване. 

Предупреждения 

Английските управляващи към този момент направиха няколко предизвестия към почитателите да внимават какво вършат в Катар, тъй като може да не се разминат единствено с санкция, само че с години затвор и смъртно наказване. 

Определено Мондиалът в Катар ще е доста чудноват за футболния свят. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР