Световноизвестният цирков акробат Енчо Керязов влезе в политиката, узна HotArena.Еквилибристът

...
Световноизвестният цирков акробат Енчо Керязов влезе в политиката, узна HotArena.Еквилибристът
Коментари Харесай

Любовникът на Мария Игнатова командва Ямбол

Световноизвестният цирков акробат Енчо Керязов влезе в политиката , разбра HotArena.

Еквилибристът към този момент е част от локалната власт в Ямбол и е станал заместник-кмет на града. Името му попада и в уеб страницата на общината, като даже е подложен преди всичко в управителния екип на кмета Валентин Ревански. Последният завоюва над 60% на изборите през есента като претендент на " Пряка народна власт ". Малко по-късно един от постовете след него зае Енчо.

От екипа на цирковия актьор разкриха пред Галерия, че това не е било дълго премисляно решение и плануван ход. Керязов получил покана да се включи в локалната политика и той, като прочувствен човек, решил да я одобри, с концепцията да помогне на общината. Актобатът е тясно обвързван с Ямбол, защото е израстнал там и е учил в локалното спортно учебно заведение. 

Макар до неотдавна животът му да преминаваше в чужбина, Енчо постоянно се е интересувал от развиването на града и е взел участие в разнообразни начинания, свързани най-много с младите гении. " Искам да оказа помощ на Ямбол, където съм израстнал и където имам доста другари. Приемам това като предизвикателство, не като влизане в политиката, а като влизане в публичния живот. ", споделя Керязов.

Заради това за околните му дейностите му не били толкоз изненадващи. Сега животът му минава най-много в кабинета му в общината, който се намира на втория етаж. Приемните му дни пък са всеки втори и четвърти вторник от месеца. 

Влизането в локалната политика обаче по никакъв метод не значи, че дефинитивно приключва кариерата си на цирков акробат . Той ще продължи да прави и благотворителния си театър " Нощ на звездите ", който дава рамо на деца гении. 

За момента той има и няколко уговорени участия в чужбина и не желае да поставя финален завършек на изявите си, само че здравословни проблеми могат да го възпрат. През лятото Керязов е претърпял тежка интервенция на едното рамо, последвана от рехабилитация и дълъг оздравителен интервал. През януари ще премине обзор, от който ще стане ясно по какъв начин върви възобновяване му. 

Най-доволни от актуалната обстановка били родителите на актьора, защото в този момент той и внуците им са по-близо до тях. Докато Енчо интензивно се занимаваше с акробатика, непрестанно обикаляше света с жена си и двете им деца и околните им рядко ги виждаха. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР