Световноизвестният руски режисьор Андрей Кончаловски коментира скандала, свързан с твърденията

...
Световноизвестният руски режисьор Андрей Кончаловски коментира скандала, свързан с твърденията
Коментари Харесай

Прочут руски режисьор защити сексуалния хищник на Холивуд Харви Уайнстийн: Мъжете трябва да постъпват точно така!

Световноизвестният съветски режисьор Андрей Кончаловски разяснява абсурда, обвързван с изказванията за полов тормоз към филмовия продуцент Харви Уайнстийн и изнендващо го отбрани, като съобщи, че мъжете по тази причина са мъже, с цел да преследват дамите жените. " Що се отнася до половия тормоз като цяло, считам, че светът постоянно е бил подобен мъжете преследват и се закачат с дамите, а те би трябвало да се съпротивляват, сподели той в изявление за вестник " Известия ".

Според шефа в Русия подобен скандал надали е вероятен. " Виждате ли, тук мъжът си е мъж, а дамата е жена. Слава богу, живеем в страна, където политическата уместност не е достигнала до сходен парадокс ", добави той.

Наскоро се разпалиха доста кавги, свързани с обезчестяване или полов тормоз, където в епицентъра на събитията са добре известни фигури от шоу-бизнеса и промишлеността.

В развой на следствие за тормоз е артистът Бил Косби. Кевин Спейси, който призна, че е гей, също е в окото на бурята и обвиняванията в полово посягане лишиха най-голямата роля в живота му. По-рано през октомври освободен от всичките си постове и един от най-влиятелните американски кино продуценти - ХАрви Уайнстийн, който е упрекнат в нахлуване над десетки дами, в това число Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР