Галена Великова е международно признат танцьор и в момента е

...
Галена Великова е международно признат танцьор и в момента е
Коментари Харесай

Галена Великова: ‘’Dancing stars” e моето семейство

Галена Великова е интернационално приет танцьор и сега е част от журито в едно от най-обичаните излъчвания в родния ефир – „ Dancing stars ”.

Страстта по танците се възпламенява едвам когато е на 8 години. Тогава майка й я води в танцово учебно заведение, а тя е впечатлена от лъскавите тоалети на танцьорките.

" Грабна ме този искра! После, когато започнах да отивам на надпревари, се възпламених по възприятието да побеждаваш, да събираш медали. По темперамент бях малко по-притеснителна и видях, че това доста ми оказа помощ. " – спомня си Великова.

Тя поучава младите да се занимават с изкуство, с цел да се изявят и да се провиснал. Чрез танците Галена съумява да преодолее терзанието си.

Завършва висше обучение право, само че танците са нейната пристрастеност. За нея те са и лекуване. Като лекар по танцова терапия Галена Великова споделя, че в предишното тя се е прилагала на доста тежко заболели хора. Напоследък те са насочени и към хора с прочувствени проблеми.

Работела 3 години и половина с хора с меланхолия и резултатите били забележителни. Танцовата терапия е обвързвана със характерни извършения според от болестта. Тя ди дава опция да се изразиш свободно.

Останаха единствено три излъчвания до финала на “Dancing stars ” и всички тръпнат в очакване кой ще е огромният финалист. Галена признава, че всички, които са сега в шоуто танцуват превъзходно.

" Ние към този момент сме едно семейство, всички сме толкоз близки. Искам да видя кой ще продължи, само че ми е сковано  сърцето. " – разяснява тя.

Автор: btv

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР