Световноизвестният музикант и един от създателите на Pink Floyd -

...
Световноизвестният музикант и един от създателите на Pink Floyd -
Коментари Харесай

Роджър Уотърс ще дойде отново в България

Световноизвестният музикант и един от основателите на Pink Floyd - Роджър Уотърс, се завръща в България. Страната ни ще е една от дестинациите в турнето му " Us+Them ", което ще стартира при започване на 2018-та в Австралия и Нова Зеландия, ще обиколи Северна Америка, и ще продължи в Европа през втората половина на годината.

Все още не са ясни точните дати на концертите, само че България е категорично упомената в листата с европейски страни, през които ще мине гастрола на Уотърс. А те са общо 23, измежду които и Русия.

Концертите от поредицата " Us+Them " ще включва осъществявания на песни от някои от най-известните албуми на " Пинк Флойд " като " The Dark Side of The Moon " , " The Wall ", " Animals ", " Wish You Were Here " и други, както и от последния му солов албум " Is This the Life We Really Want " , който излезе на 2 юни.

Легендарният музикант беше в България през 2013 година и изнесе спектакъла " The Wall " пред цялостния стадион " Васил Левски ". Тогава почитателите станаха очевидци на неповторим мултимедиен театър, а на националния стадион беше издигната гигантска стена.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР