Световноизвестният комик Саша Барон Коен взе българка за своя дъщеря

...
Световноизвестният комик Саша Барон Коен взе българка за своя дъщеря
Коментари Харесай

Борат си взе българка за дъщеря

Световноизвестният комедиант Саша Барон Коен взе българка за своя щерка в продължението на шлагера му от 2006 година „ Борат “.

Филмът с присъединяване на младата актриса Мария Бакалова излезе с филмов откъс, от който става ясна и премиерната му дата - 23 октомври, написа Monitor.bg.

Изборът в лицето на Мария надалеч не е инцидентен. През миналата 2019 година лентата „ Бащата “, в която тя се отличава с роля, получи Голямата премия „ Кристален глобус “ за най-хубав филм по време на фестивала Карлови Вари. За нея е известно малко – родена е в Бургас, живяла е към пет години в София, а сега работи в чужбина, където ѝ оказва помощ не какъв да е, а известният наш артист, натрупал триумфи зад граница, Юлиан Костов. Вероятно той я е насочил да влезе в хумористичния сюжет на Саша Коен, който разсмя света още с " Бруно ", " Диктаторът " и " Али Джи ". В 3-минутната реклама на " Борат 2 " Бакалова се появява постоянно, което подсказва, че ролята ѝ надалеч не е дребна.

 Борат си взе българка за щерка
Мария не крие, че с цел да се превъплъщава по най-хубавия метод в заложените ѝ облици се учи от разнообразни кино гении. „ Обичам актьорите Трине Дирхолм и Мадс Микелсен в комплект с режисьорите Ларс декор Триер, Томас Винтерберг и Феликс ван Хрунинген. Искам да работя с Ксавиер Долън. Иначе в живота се удивлявам на почтени хора, откровени, лоялни, съществени - не претърпявам мързеливи хора, клюкари и такива, които не мечтаят смело “, споделя тя в свое изявление.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР