Световноизвестният американски актьор Чък Норис е роден в Райън, Оклахома,

...
Световноизвестният американски актьор Чък Норис е роден в Райън, Оклахома,
Коментари Харесай

10 от най-забавните шеги за Чък Норис

Световноизвестният американски артист Чък Норис е роден в Райън, Оклахома, на 10 март 1940 година Истинското му име е Карлос Рей Норис. Детството си разказва като тъмно. Той не бил атлетичен, а срамежлив и несъвършен. Другите деца му се подигравали поради неговия разбъркан генезис и Карлос си мечтаел да набие мъчителите си.

През 1958 година младият Норис влиза във военновъздушните сили на Съединени американски щати като въздушен патрул. Изпратен е в базата Осан, Южна Корея. Там той получава прякора си „ Чък “ и стартира тренировките си по Tang Soo Do, което довежда по-късно до приемането на черен колан в това бойно изкуство и основаването на Chun Kuk Do („ Universal Way “) стила.

През 1965 година Чък се среща с Брус Лий. Благодарение на него три години по-късно попадна в киното – Брус го поканил на фотоси в собствен филм, в дребната роля на безмълвен бодигард, който по сюжет произнася единствено една фраза. Дебютът не бил доста сполучлив. Затова пък във втория си филм – „ Драконът идва “, съумял да направи усещане с ролята на наемен палач, умрял от ръката на основния воин – Брус Лий.

A post shared by Chuck Norris (@chucknorris) on

През 1972 година Чък Норис взе участие във кино лентата „ Пътят на дракона “, озаглавен „ Завръщането на дракона “ в Съединени американски щати, който се дефинира като началото на изгряването му като звезда. В Азия Норис към момента е прочут главно с тази си роля. Следват още над 30 кино превъплъщения, които трансформират Чък Норис в същинска кинозвезда.

Шесткратен международен първенец по карате за експерти, холивудска икона, основател на голям брой телевизионни излъчвания, издател на лично списание, създател на няколко книги – това е Чък Норис… Честит рожден ден, легендо! С мигане към рожденика през днешния ден си припомняме 10 от най-забавните смешки за Чък Норис.

1. Чък Норис унищожил Менделеевата таблица, тъй като за него съществува единствено детайлът на изненада.

2. Когато Чък Норис се огледа в огледалото, то се замъглява тъй като не може да има двама Чък Норис.

3. Когато Чък Норис прави лицева опора, той не избутва себе си нагоре, а избутва Земята надолу.

4. В календара на Чък Норис след 31 март идва 2 април. Защото никой не се майтапи с Чък Норис.

5. Веднъж преди време Чък Норис се изпикал в резервоара на камион за шега… в този момент този камион е прочут като Оптимус Прайм.

6. Не е съвпадане, че татуировката на лицето на Майк Тайсън и подметката на ботуша на Чък Норис са еднакви…

7. Веднъж Чък Норис свалил фашистки изтребител, като се прицелил в него с пръст и споделил „ бааам “.

8. Единственото нещо, от което можем да се опасяваме е самият боязън. Единственото нещо, от което страхът се опасява, е Чък Норис.

9. Чък Норис може да те закачи да висиш през целия ден на безжичен интернет с главата надолу от 10-тия етаж на триетажна къща.

10. На Бъдни вечер Смъртта почукала на една врата. Отворил Чък Норис.
– Кого търсиш?
– Ойй, Коледо, мой Коледооо…

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР