Световноизвестната верига за бързо хранене Макдоналдс отново беше грубо разкритикувана.

...
Световноизвестната верига за бързо хранене Макдоналдс отново беше грубо разкритикувана.
Коментари Харесай

Откриха мишка в кафе от Макдоналдс

Световноизвестната верига за бързо хранене Макдоналдс още веднъж беше жестоко разкритикувана. Заведение от този вид си навлече гнева на потребителите, този път поради мъртва мишка, която мъж откри в кафето си, оповестяват западни медии.

Канадецът Рон Мораис от град Фредериктън постоянно посещавал заведения за бързо хранене. Последният път, когато минал през Макдоналдс обаче, ненадейно получил и бонус към кафето си. Когато махнал капака на чашата, с цел да доизпие топлата напитка, мъжът съзрял мъртва мишка в съда.

След неприятната преживелица личният състав на заведението незабавно ревизирал обширно всички пространства, само че чиновниците не могли да намерят следи от гризачи. Експерти от Министерството на здравеопазването също са ревизирали обекта, само че и те отхвърлят да са разкрили нещо неправилно в него.

От Макдоналдс още не са се извинили на клиента за изненадата, която е получил към кафето си. Те имат намерение да го създадат, чак откакто разнищят обстановката.

И макар че от компанията недоумяват по какъв начин може да е попаднала мишката там, историята помни и други случаи, в които са откривани непредвидени дарове в храни от заведенията за бързо хранене.

Преди време Грег и Стейси Тери също останаха доста сюрпризирани след посещаване в Макдоналдс. Двойката обаче извади надалеч по-голям шанс от Рон Мораис и вместо с гризач се снабди с крупна сума.

 Мишка

Семейството получи от чиновник на сладкарница хиляди долари, които е трябвало да бъдат изпратени за предпазване в банката. Инцидентът станал, когато двамата съпрузи наминали през Макдоналдс, с цел да си вземат закуска, както нормално. Вместо хамбургери, обаче, хартиеният плик, който те получили, съдържал няколко хиляди $, деликатно подредени и пакетирани.

Навярно всеки различен на мястото на Грег и Стейси щеше да си замълчи за случилото се. Двамата съпрузи обаче се оказват прекомерно съзнателни и незабавно се връщат в заведение, където предават пакета с парите. По същото време чиновниците на ресторанта към този момент били разбрали за грешката и се опитвали по всякакъв начин да открият клиентите, „ отмъкнали “ оборота им.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР