Световноизвестната борса за криптовалути Binance обяви предстоящото си листване на

...
Световноизвестната борса за криптовалути Binance обяви предстоящото си листване на
Коментари Харесай

Binance добавя нова криптовалута към списъка си за търговия

Световноизвестната борса за криптовалути Binance разгласи идното си листване на нов алткойн план, насочен към игрите.

Binance разкри проектите си да включи Fusionist (ACE) в платформата си Launchpool, което ще разреши на потребителите да стейкват своите монети в подмяна на нови токени.

ACE служи като локален токен на Endurance, децентрализиран блокчейн за игри и обществени услуги. Fusionist, Web3 ААА игра, ще употребява ACE като собствен роден токен в главната мрежа.

Стейкването на ACE е планувано да стартира в сряда, както се показва в известието на Binance. Освен това се чака търговията с този алткойн да стартира на 18 декември.

След въвеждането на ACE за търговия Binance има намерение да му сложи сийд таг. Токените с този таг задължават потребителите да минават през проби на всеки 90 дни, като подсигуряват информираност за обвързваните с тях опасности преди търговията.

Процесът ще даде опция на потребителите да стейкват своите BNB и FDUSD в обособени пулове за петдневен интервал, започващ от 2023-12-13 02:00 ч. (българско време).

Binance авансово възнамерява да пусне ACE на борсата на 2023-12-18 08:00 ч. (българско време), предлагайки търговски двойки като ACE/ BTC , ACE/ USDT , ACE/BNB, ACE/FDUSD и ACE/TRY.

Binance разкри, че ACE отбелязва 40-тото допълнение към нейнатa Launchpool платформа. Общото предложение на ACE възлиза на 147,000,000, като премиите от Launch Pool възлизат на 10,290,000 ACE (еквивалентни на 7% от общото предложение на токени).

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР