Pepe, популярна мемe монета, наскоро се превърна в гореща тема

...
Pepe, популярна мемe монета, наскоро се превърна в гореща тема
Коментари Харесай

Pepe с ново важно постижение, въпреки масовите ликвидации

Pepe, известна мемe монета, неотдавна се трансформира в гореща тематика в света на криптовалутите. Въпреки забележителните ликвидации през последните 24 часа, токенът продължава да напредва, записвайки нови върхови достижения.

Според CoinMarketCap Pepe е минала пазарната капитализация от $6 милиарда, изпреварвайки Internet Computer Protocol , с цел да си обезпечи 20-та позиция на 23 май. В тясна конкуренция с Лайткойн , мемe токенът сега може да се похвали с пазарна капитализация от $6.11 милиарда, като по-рано през днешния ден доближи връх от $6.16 милиарда.

Този скок акцентира възходящата стойност на мемe монетата, защото неотдавна тя доближи нов исторически връх . По-специално, PEPE доближи нов ATH от $0.00001467, като се опълчи на по-широките пазарни упования.

Това развиване увеличи пазарния оптимизъм, като вложителите наблюдават с интерес токена за евентуални бъдещи облаги.

Към момента цената на PEPE се е повишила с 5.15% през последните 24 часа. Въпреки че токенът стартира деня на търговия на алено, той се повиши до невиждани равнища.

Данните от Coinglass демонстрират $8.46 милиона в ликвидациите на PEPE през последните 24 часа, което сочи засилен напън от продажби. Въпреки огромните ликвидации обаче токенът въпреки всичко доближи нов ATH.

Освен това откритият интерес към фючърси и варианти (OI) се усили с 2.41%, до момента в който 24-часовият размер на дериватите спадна с 24.64%, което способства за 24-часовата волатилност на PEPE.

Индексът на относителната мощ (RSI) навлезе в зоната на свръхпокупка, като се намира на равнище 76, което допуска, че токена може би скоро ще претърпи промяна.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР