Световноизвестната българска лекоатлетка Ивет Лалова, удостоена с приза БГ модна

...
Световноизвестната българска лекоатлетка Ивет Лалова, удостоена с приза БГ модна
Коментари Харесай

Ивет Лалова получи в НХГ приза БГ модна икона 2019

Световноизвестната българска лекоатлетка Ивет Лалова, удостоена с наградата " БГ фешън икона 2019 ", получи в Националната художествена изложба статуетката, направена от фамозния бижутер Анжело Красини. Отличието бе връчено на чаровната спортистка персонално от проф. Любомир Стойков - ръководител на Академията за мода.

Традиционната годишна премия за най-стилни и сполучливи българи (в категория " Спорт " ) бе присъдена както за изключителни спринтьорски достижения на Ивет Лалова, по този начин и за безупречната й образна просвета, професионална известност и ослепителен жанр.

" Благодаря на Академията за мода за тази премия! За мен е чест да я приема. Знам, че тя не е единствено за фешън икона, само че и за професионализъм. Надявам се да ми донесе още повече шанс през идната година! ", акцентира Ивет Лалова. Тя бе съпроводена от нейния брачен партньор Симоне Колио. Европейската ни шампионка бе облечена в български тоалет. Дрехата е на Елена Златева - носителка на " Златна игла " на Академията за мода за най-хубав млад дизайнер.

Ивет Лалова приковава вниманието и с роклята на черно-бели линии от пайети и ресни. Полата е скроена в типичните за дизайнерката геометрични форми с графични резултати, а горната част се трансформира в ръчно преплетен корсет. Аутфитът е приключен с нормалния акцент на гърба.

Останалите спечелили в тазгодишната ранглиста на Академията за мода за най-стилни и сполучливи българи са Райна Кабаиванска, Васил Петров, Цветанка Ризова, Поли Генова, Ивайло Захариев, Максим Бехар и Бояна Шарлопова, както ДУМА писа.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР