Световно известни музиканти са споделяли през годините кои са най-мразените

...
Световно известни музиканти са споделяли през годините кои са най-мразените
Коментари Харесай

Кои свои хитове мразят Мик Джагър, Робърт Плант и техни колеги



Световно известни музиканти са споделяли през годините кои са най-мразените от самите тях шлагери, създали ги международно известни.

Фронтменът на „ Radiohead ” Том Йорк призна, че е извънредно изтощен от шлагера Creep и даже отказал да го извърши на концерт в Монреал, макар виковете на публиката.

Оказа се също, че водачът на групата „ Nirvana ” Кърт Кобейн не харесва композицията Smells Like а Teen Spirit . Той вярвал, че всички са прекомерно закрепени в нея, поради честото въртене на клипа по MTV. Кобейн считал, че парчето безусловно „ яде мозъци ” и спрял да го свири на концерти.

Робърт Плант от „ Led Zeppelin ” декларирал, че ненавижда песента Stairway to Heaven . Той даже дарил хиляда $ на рок-радиостанцията KBOO, която дала обещание в никакъв случай повече да не я пусне в ефира си, в случай че събере избрана сума.

През 1975 година Мик Джагър от „ Rolling Stones “ съобщи, че по-скоро би починал, в сравнение с да извърши Satisfaction откакто навърши 45 години. Независимо от това, музикантът, който сега е на 78 не извърши заканата си за наслада на почитателите.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР