Световно известната зрелищна изложба „Живите динозаври“ се завърна във Варна

...
Световно известната зрелищна изложба „Живите динозаври“ се завърна във Варна
Коментари Харесай

Живи динозаври нападнаха Морската градина на Варна

Световно известната зрелищна галерия „ Живите динозаври “ се завърна във Варна това лято. Чисто нови експонати и два мамута от Ледниковата ера идват за втория показ на изложбата.
15

Напълно нови макети на обожаваните от децата по света динозаври в действителни размери са ситуирани в Морската градина до началото на септември. 25 от най-характерните екземпляри от праисторически времена са пресъздадени в движещи се и издаващи звуци макети на динозаври

Сред тях е и най-популярният измежду децата, Т-Рекс, само че и четири изцяло нови представителя от Ледниковата ера, измежду които впечатляващите Мамут и Мастодонт. Огромните движещи се фигури на динозаври са построени с изумително внимание и към най-малкия теоретичен подробност и посредством усъвършенствана аниматорска технология, която дава опция да се “съживят " още веднъж.
15

Всеки експонат е направен с присъщите за дадения тип цвят, текстура, придвижвания и тон. Освен интерактивните фигури, изложбата среща и с любопитни обстоятелства за произхода и живота на динозаврите, техните привички, обитаеми територии, по какъв начин са ловували и по какъв начин са отглеждали дребните си. Пътуващата галерия впечатлява милиони хора по света, като от началото на нейното показване е посетена от повече от 10 млн. души по целия свят.
15
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР