Световният шампион за 2015 година Стюърт Бингам е поредното голямо

...
Световният шампион за 2015 година Стюърт Бингам е поредното голямо
Коментари Харесай

Още едно голямо име отпадна в първия кръг на световното по снукър

 Безпощаден Дзюнхуей продължава напред в Крусибъл, отпадна още една звезда  Джо Пери сензационно в профил първенеца Марк Селби на старта в Крусибъл
Световният първенец за 2015 година Стюърт Бингам е следващото огромно име, което отпадна в първия кръг на международното състезание по снукър шефийлдския спектакъл " Крусибъл ". 

Той отстъпи със 7:10 фрейма против квалификанта Джак Лисовски, който записа най-успешното си показване на международно състезание. 26-годишният англичанин стига едвам за повторно стигна до главната скица в шампионата. Лисовски има едно отпадане през 2013 година и шест пъти губеше в квалификациите.

Отпадането на Бингъм значи, че още на старта си потегля още един някогашен международен първенец. Както е известно, настоящият отличник и троент победител в шампионата Марк Селби беше отстранен с 10:4 от Джо Пери.

Така в схемата на шампионата остават единствено четирима носители на най-големия приз. Петкратният отличник в " Крусибъл " Рони О`Съливан към този момент се класира за втория кръг, където ще срещне Алистър Картър, против който няма загуба на международно и има два извоювани финала.

Останалите първенци, които още са в конкуренцията са Марк Уилямс, Нийл Робъртсън и Джон Хигинс. Магьосникът стартира присъединяване си в сряда, до момента в който Робъртсън е в тежка обстановка, откакто изостава с 3:6 от квалификанта Робърт Милкинс.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР