Възрастен мъж се издирва в района на Самоков. Мъжът е

...
Възрастен мъж се издирва в района на Самоков. Мъжът е
Коментари Харесай

Виждали ли сте Георги? Близките му го издирват! СНИМКИ

Възрастен мъж се търси в региона на Самоков. Мъжът е излязъл от вкъщи си през вчерашния ден сутринта и оттогава няма диря от него. Георги Делин страда от деменция, оповестяват негови близки. Допълват, че не носи телефон и документи в себе си. Сигнал е подаден в полицията. Днес е образувана група, която ще търси мъжа.

„ Моля за помощ! Издирваме моя свекър, споделя се Георги Делин, на 73 година Страда от деменция. Висок е към 160см, слаб. Сутринта рано преди 6 часа е излязъл от вилата ни на Щъркелово гнездо без свекърва ми да го види и до момента го няма. Обиколили сме вилната зона и продължаваме да обикаляме региона. Няма документи и телефон в него. Вероятно е излязъл единствено със сиво-зелен пуловер, може би даже без панталон. Навън вали и сме пъклен обезпокоени. Може би е решил да се прибере в София, може да се е сетил за остарялата си къща в Самоков и да е тръгнал натам. Обявен е за търсене в полицията. Ако някой го забележи, апелирам да се обади на 112 или на мъжа ми Иво Делин 0889737636. Втората фотография е по-актуална. Ето и линк за шерване. Благодаря! https://www.facebook.com/share/p/mCVF7uPfkYefPJU3/

Днес ще се провежда избавителна група, която ще претърсва региона и гората. Сборен пункт в 10.00 на спирката на Щъркелово гнездо. Благодаря на всеки, който се включи!, “ написа Светлана Делина.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР