Световният шампион във Формула 1 за 1996 година Деймън Хил

...
Световният шампион във Формула 1 за 1996 година Деймън Хил
Коментари Харесай

Деймън Хил: Сега Мерцедес е по-назад от 2022 година

Световният първенец във Формула 1 за 1996 година Деймън Хил дефинира като „ унизително ” представянето на Мерцедес в Гран При на Бахрейн в неделя – надпреварата, с което започва новият международен шампионат.

„ Бедните Люис и Джордж Ръсел - възкликна Хил. – Това беше надпреварата, което Тото разказа като най-лошия му ден в моторните спортове. Те бяха унизени. ”

Хамилтън обаче показва оптимизъм след финала и изясни, че му е харесала борбата с Фернандо Алонсо на пистата, само че шефът му Тото Волф не показа това положително отношение.
 Розберг: В Мерцедес не са наясно какво не е наред с W14 Розберг: В Мерцедес не са наясно какво не е наред с W14
„ Мерцедес бяха победени от потребителския им тим. Може би в този момент изоставането им е по-голямо спрямо предходната година – добави Хил. – Помните, че имаше смяна в разпоредбите за повдигането на колите, което трябваше да се отрази добре на колата на Мерцедес. Но и това не им оказа помощ. Може би има нещо фундаментално сбъркано в тази кола, което значи, че отборът има по-голям проблем. Но може и да съумеят да ни убедят, че концепцията им е вярна. ”
 Волф: Люис няма да си тръгне поради неприятното начало на сезона Волф: Люис няма да си тръгне поради неприятното начало на сезона
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР