Световният шампион Томас Мюлер заяви, че Бундестимът знае как да

...
Световният шампион Томас Мюлер заяви, че Бундестимът знае как да
Коментари Харесай

Знаем как да се справим в такива стресови ситуации, спокоен е Томас Мюлер

Световният първенец Томас Мюлер съобщи, че Бундестимът знае по какъв начин да оправя със стресови обстановки преди идния мач от груповата фаза на Мондиал 2022 в Катар против Коста Рика.

" Мисля, че в профил изглеждаме като любимци. Знаем, че би трябвало да спечелим. Но играта на Коста Рика против Япония нямаше нищо общо с провалянето им против Испания. Играха добре позиционно, боравеха самоуверено с топката. Сега би трябвало да бъдем смирени. Няма причина за еуфория. В мача с Испания към този момент бяхме под сериозен напън. В последна сметка всички знаем какво би трябвало да създадем. Не считам, че неприятните резултати и показване са свързани с раздразнителност. Всички сме попадали в стресови обстановки и знаем по какъв начин да се оправим с тях. Имаме потребност единствено от малко магия ", цитира 33-годишният футболист на Байерн (Мюнхен).

Националният тим на Германия ще резервира възможностите си за осминафиналите единствено при победа над Коста Рика. Важно е и Япония да не побеждава Испания в другата среща, като при тъждество в точките първо се гледа головата разлика. И двата мача са на следващия ден (1 декември) от 21:00 часа българско време.
 Ханзи Флик няма да подаде оставка при отпадане още в групата Ханзи Флик няма да подаде оставка при отпадане още в групата
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР