Световният шампион с Аржентина Анхел Ди Мария призна, че е

...
Световният шампион с Аржентина Анхел Ди Мария призна, че е
Коментари Харесай

Ди Мария: Пристигнах в Ювентус в най-лошия момент

Световният първенец с Аржентина Анхел Ди Мария призна, че е пристигнал в Ювентус в най-лошия миг за тима. Известно е, че " бианокерите " бяха осъдени с лишаване на 15 точки от актива им поради водене на подправено счетоводство от управлението на клуба и сега са на десето място в класирането на Серия А.

" Трябва да се подобрим. Трудно е да се окажем с 22 точки в класирането, само че би трябвало да продължим напред със същия нрав ", сподели аржентинският нападател пред микрофоните на Dazn.

" Нищо не е невероятно. Ювентус постоянно е бил на дъното, само че е завършвал с победи, тъй като имаме нрав на спечелили. Трябва да работим доста и да приключим на четвъртото място, дружно с тифозите ", прикани той.

" Дойдох в най-лошия миг за Ювентус с всички тези проблеми. Но съм благополучен тук. Важното е да сме мощни като тим, да продължим да работим, да бъдем компактни ", сподели още Ди Мария след равенството с Аталанта (3:3).

" Това няма да повлияе на бъдещето ми, тъй като моят приоритет постоянно е бил фамилията ми, а то се усеща добре в Ювентус, щастливо е. Аз съм в най-големия клуб в Италия и един от най-големите в Европа. Аз също съм благополучен ", приключи Анхел Ди Мария.

Автор: Христо Бонински
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР