Световният шампион на Международната боксова федерация и Световната боксова асоциация

...
Световният шампион на Международната боксова федерация и Световната боксова асоциация
Коментари Харесай

Джошуа ще бъде нокаутиран някога, въпросът е дали от Пулев

Световният първенец на Международната боксова федерация и Световната боксова асоциация Антъни Джошуа все в миналото ще бъде нокаутиран, въпросът е дали от Кубрат Пулев или от Дионтей Уайлдър, написа авторитетният профилиран уебсайт “BoxingNews24”. В разбора си журналистът Скот Гилфойд дава по-големи шансове на Уайлдър при възможен конфликт идващото лято против Джошуа, само че обръща внимание и на капацитета на Кобрата.

 Пресконференция на Антъни Джошуа и Кубрат Пулев в Кардиф @@@

“Пулев има късмет да победи Джошуа, в случай че успее да го измори и да го накара да се бие крепко. Просто не знам дали Пулев има стила да предизвика Антъни да изразходва доста сила. 36-годишният българин обича да пази отдалеченост и да постанова съперниците си с леви прави. Ако обаче това му е тактиката против Джошуа, няма да успее да го измори. Пулев ще би трябвало да промени стила си напълно, с цел да има късмет да нокаутира съперника си.

When I'm supposed to be training for a fight but Narcos is life pic.twitter.com/zJ0RCmORjI
— Anthony Joshua (@anthonyfjoshua) September 19, 2017
Също по този начин Пулев няма толкоз здрава брадичка, че да издържи на тежките удари на Джошуа. Ако Пулев успее да поеме няколко здрави удара и накара Джошуа да се движи много 1-2 рунда, може и да го измори задоволително, че да го повали в по-късен стадий. Никога не се знае какво ще се случи, Пулев може и да успее. В последна сметка някой все в миналото ще нокаутира Джошуа, в случай че съдим по метода, който организира срещата с Владимир Кличко”, изяснява Гилфойд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР