Световният шампион на IBF в полутежка категория – Юниел Дортикос,

...
Световният шампион на IBF в полутежка категория – Юниел Дортикос,
Коментари Харесай

Юниел Дортикос: Ще занеса трофея „Мохамед Али“ в Маями

Световният първенец на IBF в полутежка категория – Юниел Дортикос, кацна през вчерашния ден в Мюнхен, където тази събота ще се изправи против Майрис Бриедис.

Кубинец и латвиец ще се изправят един против различен в най-очаквания боксов двубой в полутежка категория от много време насам. Мачът ще постави края на втория сезон шампионата в полутежката дивизия на Световните боксови супер серии, а спечелилият ще завоюва и трофея „ Мохамед Али “.

34-годишният Дортикос ще заложи и международната си купа, а бонус към всичко това ще бъде и купата на списание „ Ring “.

„ Пътуването мина добре “, съобщи Дортикос на немска земя.

„ Радвам се, че най-сетне съм тук и нямам самообладание за събота вечер. За мен няма проблеми къде се удрям “, съобщи Юниел, който се би в Латвия, Съединени американски щати и Русия в последните си три дуела.

Yuniel Dorticos touches down in Munich ahead of Ali Trophy WBSS Final
— (@WorldBoxingNews)
„ За мен е същинска чест да се удрям за трофея „ Мохамед Али “ и ще посветя успеха си точно на неговото име. Ще занеса и трите награди назад в Маями “, добави кубинецът.

Поставеният под № 1 в схемата Майрис Бриедис доближи до финала след победи над Ноел Микаелиан и Кжищоф Гловацки, до момента в който Дортикос (№2) се оправи с Матеус Мастернак и Андрю Табити .

boec.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР