Световният шампион на IBF в полутежка категория (до 90,7 кг)

...
Световният шампион на IBF в полутежка категория (до 90,7 кг)
Коментари Харесай

Гасиев нокаутира Влодарчик още в 3-ия рунд

Световният първенец на IBF в полутежка категория (до 90,7 кг) руснакът Мурат Гасиев (25-0, 18 КО) направи първа сполучлива отбрана на своята купа и се класира на полуфиналите в шампионата на World Boxing Super Series, откакто нокаутира опитния полски деец Кшиштоф Влодарчик (53-4-1, 37 KO) в 3-ия рунд на 1/4-финалния дуел, който се игра в Prudential Center в Нюарк (САЩ).

Интригата в тази борба не се получи. Шампионът от първите рундове стартира да демонстрира превъзходството си и пласираше доста удари в главата и тялото на противника си. Влодарчик се беше прибрал в отбрана и единствено понякога отговаряше на офанзивите на Гасиев.

Развръзката настъпи ненадейно бързо. В 3-ия рунд Мурат Гасиев стартира да пласира тежки удари и при една композиция ляв ъперкът в главата, който бе последван от ляв ъперкът в тялото повали Влодарчик, който не съумя да се изправи.

Wlodarczyk is downed by a HUGE bodyshot in the 3rd! He can't continue! @murat_gassiev retains his @IBFUSBAboxing belt! #AliTrophy

A post shared by World Boxing Super Series (@wbsuperseries) on Oct 21, 2017 at 8:42pm PDT

Съперник на Гасиев на полуфинала ще бъде кубинецът Юниер Дортикос (22-0, 21 КО), който е международен първенец на WBA. този пердах ще се организира Саудитска Арабия, а точната дата на провеждането му ще бъде оповестена по-късно.

Here's the updated Cruiserweight Tournament Tree... What's your Final match-up pick? #AliTrophy

A post shared by World Boxing Super Series (@wbsuperseries) on Oct 21, 2017 at 10:09pm PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР