Световният шампион Макс Верстапен ще стартира 9-и днес в Гран

...
Световният шампион Макс Верстапен ще стартира 9-и днес в Гран
Коментари Харесай

Какво притеснява Верстапен преди състезанието

Световният първенец Макс Верстапен ще започва 9-и през днешния ден в Гран При на Маями, откакто остана без време в третата част на квалификацията през вчерашния ден. И почитателите и експертите се вълнуват от това какъв брой напред в колоната ще успее да стигне водачът на Ред Бул в хода на надпреварата.

От началото на сезона RB19 на Ред Бул показва страхотна скорост с потреблението на DRS-системата и това е вярата на Макс за пробив в класирането, макар че в Маями имаше съкращаване на две от трите DRS-зони.

“Ще е малко по-трудно, само че с темпото, с което разполагаме, би трябвало да можем бързо да минем напред - предвижда Верстапен. - Надявам се, че няма да се оформи DRS-влакче, тъй като тогава ще имаме проблеми. Тук изпреварванията ще са сложни, само че най-често ще има офанзиви в последния завой или в случай че си доста близо и можеш да атакуваш - и в първия завой, само че ще забележим. ”
 Серхио Перес излиза за успеха в Маями с късмет да поведе във Формула 1 Серхио Перес излиза за успеха в Маями с късмет да поведе във Формула 1
Световният първенец призна, че към момента е сърдит поради грешката си от през вчерашния ден, която го остави без време при първия му опит в третата част на квалификацията.
 Перес завоюва квалификацията в Маями, Верстапен започва едвам 9-ти след неточност и малшанс Перес завоюва квалификацията в Маями, Верстапен започва едвам 9-ти след неточност и малшанс
“Да, още съм сърдит на себе си, само че идва нов ден и могат да се случат доста неща - добави Макс. - Не е идеално, само че няма смисъл да съм супер сърдит или отчаян. Човек се учи от тези неща и идващият път ще се показва по-добре. ”

Другият водач на Ред Бул Серхио Перес започва през днешния ден от полпозишън, като мексиканецът е единствено на 6 точки от Верстапен в класирането, откакто завоюва през предишния уикенд в Баку.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР