Ръстът на доходите изпреварва с малко този на разходите, показват

...
Ръстът на доходите изпреварва с малко този на разходите, показват
Коментари Харесай

Доходите на българите растат с малко спрямо разходите

Ръстът на приходите изпреварва с малко този на разноските, демонстрират данните на националната статистика за първото тримесечие на тази година по отношение на същия интервал на предходната.

Общият приход приблизително на човек от домакинство през първото тримесечие на 2024 година е 2840 лева и нараства с 18,6% по отношение на същото тримесечие на 2023 година.

 Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение писаха зрелостниците 2 мин. Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение писаха зрелостниците  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил 3 мин. Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото 3 мин. Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото  Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение писаха зрелостниците 2 мин. Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение писаха зрелостниците  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил 3 мин. Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото 3 мин. Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото

Надзорният съвет на Националния застрахователен институт гласоподава актуализирането от юли

С най-голям дял в общия приход е този от заплата, следван от пенсии и от независима претовареност.

Общият разход на човек е 2524 лева и се усилва със 17,4% по отношение на същия интервал на миналата година.

Вижте какъв брой българи живеят с приходи под този предел

Като с максимален дял са разноските за храна и безалкохолни питиета, следвани от тези за жилище, налози и обществени осигуровки, превоз и известия.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР