Мъж разказа как има шест зърна, след като гърдите му

...
Мъж разказа как има шест зърна, след като гърдите му
Коментари Харесай

Мъж увеличава гръдния кош, за да прикачи четири допълнителни зърна в странна модификация на тялото

Мъж описа по какъв начин има шест зърна, откакто гърдите му са модифицирани хирургически, с цел да се прибавят още четири силиконови, с цел да подхождат на естествената му двойка.

Хари Хуфклопен се обърна към специалиста по телесни модификации Стив Хауърт и го попита дали може да добави спомагателни зърна към торса си. Стив се съгласи и добави четирите подкожни силиконови импланта, предопределени да копират мъжките зърна. След това Хари изчака четири месеца, с цел да заздравеят, преди да посети татуист. След това художникът ги оцвети, с цел да наподобяват допустимо най-реалистични.

Видео на трансформацията стана вирусно с повече от 25 900 гледания. В клипа Хари е гол до кръста, до момента в който се доближава до камерата и прави непосредствен проект на всичките шест зърна. След това ги допира с пръсти, преди да огъне корема си. В различен клип, споделен на 2 май, татуистът Ейнджъл изяснява процеса и признава, че знае, че процедурата е „ супер спорна “ и че „ хората имат доста да кажат “ за нея.

Той го на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР