Световният шампион Макс Верстапен не скри колко е ядосан след

...
Световният шампион Макс Верстапен не скри колко е ядосан след
Коментари Харесай

Макс: Трябва да мога да критикувам Ред Бул за грешките

Световният първенец Макс Верстапен не скри какъв брой е сърдит след провалената подготовка в Сингапур, в която той можеше да завоюва първото място на старта за днешното съревнование.

„ Критичното отношение при нас е в двете посоки, отборът доста рядко прави неточности, само че аз би трябвало да мога да ги подлагам на критика за такива неща. Същото важи и за мен, когато сбъркам, те ми споделят какво е станало и ме подлагат на критика. Ние работим дружно, с цел да се развиваме в вярната посока, защото желаеме да сме съвършени, не просто положителни ”, разяснява Верстапен.

След това Макс разясни, че е нямало потребност да изяснява повече на тима какво счита по въпроса за неверните сметки за количеството гориво, откакто в бокса всички са видели физиономията му, откакто е свалил каската, а преди този момент са чули гневните му експлоадирания по радиото.
 От Ред Бул обясниха провалената подготовка на Верстапен в Сингапур От Ред Бул обясниха провалената подготовка на Верстапен в Сингапур
„ Признавам, че за мен това беше изненада, не знам по какъв начин в бокса са пропуснали това с количеството гориво – добави Верстапен. – Мисля, че трябваше да ми разрешат да довърша първата си обиколка преди да ми кажат да върна газта и да осигуря задоволително място сред мен и Гасли на пистата, само че всичко това потегли от наличието на Пиер пред мен на трасето. Трябваше да изостана от него, само че това не е опрощение. Аз не мога да видя какъв брой гориво има в колата, само че отборът разполага с всички датчици на света и следи доста индикатори. Много неприятно. ”
 Грешка на Ред Бул разреши на Леклер да завоюва квалификацията в Сингапур Грешка на Ред Бул разреши на Леклер да завоюва квалификацията в Сингапур
Макс добави, че е бил сигурен, че през вчерашния ден е щял да завоюва квалификацията, защото и в двете си провалени обиколки той беше най-бърз преди да се откаже, а през днешния ден ще започва от 8-а позиция.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР