Световният шампион Германия се спаси в последните секунди и завърши

...
Световният шампион Германия се спаси в последните секунди и завърши
Коментари Харесай

Световният шампион се спаси срещу Франция в последните секунди

Световният първенец Германия се избави в последните секунди и приключи 2:2 с Франция в другарска среща, която се игра на стадион „ Рейн Енерги ” в Кьолн. Бундестимът е в серия от 21 мача без проваляне (16 победи и 5 равенства), откакто за последно загуби в полуфинала на Евро 2016 тъкмо от " петлите ". Те бяха доста близо още веднъж да огорчат международните първенци, които обаче се избавиха с гол в добавеното време.

Селекционерът на домакините Йоахим Льов и този на „ петлите ” Дидие Дешан опитаха със съставите си, в които отсъстваха някои съществени футболисти.

Началото на срещата бе равностойно с офанзиви и към двете порти, а домакините може би малко повече владееха топката. В 19-ата минута Александре Лаказет шутира мощно, само че Кевин Трап съумя да избие в корнер, както направи и в 31-ата минута след удар на Килиан Мбапе.

Александре Лаказет (33) даде преднина на „ петлите ” след композиция с Антони Марсиал и това се оказа единственият гол за първата част.

След почивката Тимо Вернер (56) получи извеждащо подаване от Месут Йозил и преодоля вратаря Манданда за 1:1. Германците преобладаваха с по-големия % притежаване на топката, само че французите бяха много рискови контраофанзива. Килиан Мбабе изведе Александре Лаказет (71), който се оказа непокрит и самичък против Трап не сгреши за 1:2.

Гостите се виждаха спечелили, само че немците са известни с това, че не се предават до последно и тъкмо в последните секунди съумяха да стигнат до равенството с гол на Ларс Щиндъл (90+3), който се разписа след асистенция на Марио Гьотце.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР