Световният посланик на техно музиката Marco Carola пренася за първи

...
Световният посланик на техно музиката Marco Carola пренася за първи
Коментари Харесай

Легендарен DJ за пръв път у нас на летище София

Световният дипломат на техно музиката Marco Carola придвижва за първи път своето емблематично събитие Music On в България. Това лято се означават 10 почтени за аплодисменти години от старта на празненствата, които се трансфораха в едни от най-значимите в Ибиса, с помощта на първокласните посетители и качествената музика. Music On ще направи своя дебют в парка на летище София на 21 септември, където ще посрещнем Marco Carola, Michael Bibi, Ben Sterling, Ale de Tuglie и Calvin Clarke.

Music On е бранд, основан в Неапол от Marco Carola, предлагайки авангардно клубно звучене, както и събития по целия свят, които мъчно могат да бъдат съпоставени с други. През 2012 година диджеят с над 20-годишна кариера изпитва потребността да разшири своята музикална сфера и да сътвори дом за изгряващи, надарени и въодушевени актьори. Единственото условие е положителното качество на музиката, което е стандарт за всичко, върху което Marco Carola оставя отпечатъка си. Music On започва в Ибиса през същата година като самобитен път, по който надареният италианец да показа своето виждане за техното с другари и почитатели, както и да реализира визията си за развиване на клубната сцена и музиката.

`Легендарен

Точно 10 години по-късно Music On продължава да задоволява и даже да надминава репутацията си на едно от най-популярните празненства за електронна музика в света. На 21 септември, в парка на летище София, ще разберем за какво именитият бранд е на върха със самия Marco Carola, който ще се качи зад пулта дружно с паметния актьор и един от основателите на Solid Grooves, Michael Bibi. Към тях, за b2b сет, ще се причисли и още една двойка. Италианецът Ale de Tuglie, който справедливо си обезпечи място в състава на дългогодишното концептуално събитие, ще се изяви дружно с родения в Манчестър изгряващ гений Calvin Clarke. Не на последно място, по време на Music On ще забележим и Ben Sterling - актьор с впечатляваща досега кариера. Той също е част от редица събития на Music On, а в края на лятото, на 21 септември, ще се включи и в изданието в България.

За повече информация за събитието следете Фейсбук страницата на YALTA CLUB.

Билети за Music On може да закупите от 21 юни от Eventim, OMV, YALTA CLUB и Tickestation на цена от 70 лева за общоприет билет и 150 лева за специфичен бекстейдж билет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР