Световният номер две и петкратен шампион от Откритото първенство на

...
Световният номер две и петкратен шампион от Откритото първенство на
Коментари Харесай

Федерер стартира с категорична победа в Мелбърн


Световният номер две и петкратен първенец от Откритото състезание на Австралия Роджър Федерер стартира по сполучлив метод отбраната на купата си в Мелбърн.

На 19-то си присъединяване в конкуренцията, именитият швейцарец сподели извънредно постоянна игра и прохлада на корта и в последна сметка се наложи по безапелационен метод с 6-3, 6-4, 6-3 за час и 39 минути над британеца от словенски генезис Аляж Бедене.

Бедене се опита по всякакъв начин да откри противопоставяне, с цел да се опълчи на миналогодишния първенец, само че за следващ път класата и стила си на Маестрото бяха непоклатими. Във втория кръг швейцарецът ще срещне 55-ия в света немец Ян-Ленард Щруф, който по-рано през днешния ден се наложи с 3-0 сета над южнокорееца Сун.

"Усилени тренировки, доста часове във фитнеса - това е тайната. Мечтата ми постоянно е била да играя колкото се може по-дълго. Истината е, че не чаках толкоз години да не преставам да се състезавам на такова високо равнище. Но за всичко са отговорни феновете, които ми дават ентусиазъм, с цел да не преставам да играя", съобщи след успеха си носителят на 19 трофеи от Големия шлем. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР