Възможен и активен мъж“, който беше на почивката на живота

...
Възможен и активен мъж“, който беше на почивката на живота
Коментари Харесай

Британец на „почивката на живота си“ почина след тежка турбуленция по време на полет на Сингапурските авиолинии

„ Възможен и деен мъж “, който беше на „ почивката на живота си “ със брачната половинка си, умря по време на тежка турбуленция на аероплан в Сингапур Полет на самолетна компания от Лондон.

Сингапурските авиолинии споделиха, че полетът се е натъкнал на „ неочаквана рискова турбуленция “ над басейна на Иравади в Мианмар на 37 000 фута към 10 часа след излитането, като водачът е оповестил незабавна здравна помощ и е отклонил самолета към Банкок. Самолетът е бил на път от летище Хийтроу за Сингапур, когато е попаднал на рисковите условия и съгласно известията е паднал внезапно.

Изображения, оповестени в обществените медии, демонстрират вреди по тавана на кабината и храна, принадлежности за хранене и други боклуци, разпръснати по пода след случая. Полетът, ръководен от 16-годишен аероплан Boeing 777, излетява в 22:17 ч. в понеделник и е отклонен към Банкок, кацайки в 15:45 ч. локално време (9:45 ч. BST) във вторник. На борда е имало 211 пасажери и 18 души екипаж – в това число 47 пасажери от Обединеното кр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР