Световният номер 2 в тениса Карлос Алкарас отново е контузен

...
Световният номер 2 в тениса Карлос Алкарас отново е контузен
Коментари Харесай

Сензацията Алкарас отново е контузен

Световният номер 2 в тениса Карлос Алкарас още веднъж е контузен и се отхвърля по медицински аргументи от присъединяване в шампионата в Акапулко (Мексико) през тази седмица. Испанецът страда от разтежение на подколянното сухожилие, заяви ДПА.

Испанецът, който пропусна Откритото състезание на Австралия поради контузия, трябваше да се изправи против Макензи Макдоналд в първия кръг на шампионата.

Въпреки травмите младежът стартира чудесно 2023 година, като салдото му е 8 победи против една загуба. Той завоюва шампионата в Буенос Айрес, а в Рио де Жанейро загуба едвам във финала против Камерън Нори.

" За страдание няма да мога да играя в Акапулко ", написа Алкарас в обществените мрежи.

" Имам разтежение от първа степен на дясното подколянно сухожилие, което ще ме извади за няколко дни съгласно тестванията, които направих тази заран. Наистина съм печален, че не мога да се състезавам тук, само че е време за възобновяване, с цел да бъда подготвен скоро. Надявам се да ви видя бързо! ", написа той.
 Алкарас си откри майстора в Рио
Алкарас си откри майстора в Рио

Камерън Нори взе реванш от испанския тенисист

Нори също удостовери, че няма да взе участие в Акапулко, като той се оправда с насъбраната отмалялост.

" За страдание би трябвало да се отдръпва от Акапулко. Това е един от обичаните ми шампионати, по тази причина е мъчно за мен ", написа британецът в Инстаграм.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР