Световният номер 1 няма да бъде депортиран от Австралия поне

...
Световният номер 1 няма да бъде депортиран от Австралия поне
Коментари Харесай

Нищо не е решено - Новак Джокович все още е в Австралия

Световният номер 1 няма да бъде депортиран от Австралия най-малко до идния понеделник (10.01.), когато съдът би трябвало да вземе дефинитивно решение по жалбата му против отказаната виза за влизане в страната.
Вчера деветкратният първенец от Australian Open бе спрян от граничен надзор на летището в Мелбърн и след дълга инспекция на документите му бе отхвърлен достъп до страната. Адвокатите на Джокович апелираха решението и на днешното съвещание бе решено, че той няма да бъде депортиран до понеделник, когато съдът би трябвало да вземе своето дефинитивно решение.
Организаторите на Откритото състезание на Австралия оповестиха, че би трябвало да знаят имената на всички участници до вторник (11.01.)!
Към момента Новак Джокович е настанен в хотел за бежанци и мигранти, като неговите юристи желаеха от съда да бъде изместен в хотел с тенис корт, където да може да тренира...
Междувременно в медийното пространство се появи и - испанецът застана на страната на австралийците! (прочетете думите му в линка)
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР