Световният лидер по производство на ASIC-майнери Bitmain промени ценовата си

...
Световният лидер по производство на ASIC-майнери Bitmain промени ценовата си
Коментари Харесай

Bitmain увеличи два пъти цената на АСИК-майнерите за Етериум

Световният водач по произвеждане на ASIC-майнери Bitmain промени ценовата си политика във връзка с устройствата за майнинг на етериум. В частност, в този момент китайският колос продава своите артикули за рандеман на Ethereum на цена от 1800 $. Устройствата са с два пъти увеличени цени.

Още предходната седмица, Antminer E3, предопределен за рандеман на етериум, се оферираше единствено за 800 $. С какво е обвързван този толкоз сериозен скок в цените, от компанията не прецизират.

Заедно с това, в криптообществата към този момент намират пояснение по отношение на това деяние на китайския колос за произвеждане на съоръжение за майнинг. По-рано витаеха устойчиви клюки за това, че екипът на Ethereum обмисля въвеждането на актуализация, която ще направи добива посредством АСИК-майнерите невероятно. Онзи ден обаче, Руми Бутерин излезе с изказване, че тази информация не дава отговор на действителността. Ръководителя на плана акцентира, че създаването на сходна актуализация може да принуди компанията да прекрати настоящите си планове, което може да забави развиването на екосистемата етериум като цяло. Така, че този вид към днешна дата не може да се преглежда.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР