Световните звезди в бокса - братята Кубрат и Тервел Пулеви,

...
Световните звезди в бокса - братята Кубрат и Тервел Пулеви,
Коментари Харесай

Трима шампиони подкрепиха обединителния събор на българите край могилата на Кубрат в Украйна

Световните звезди в бокса - братята Кубрат и Тервел Пулеви, поддържаха обединителната самодейност за Световен събор на Българите край могилата на великия български общественик Кубрат в Полтава, днешна Украйна.

Съборът ще се организира на 16 и 17 септември т.г. в с. Малая Перещепина, където преди 105 години археолози откриват най-голямото и богато заравяне на държател за епохата. Международният учредителен комитет за събора на българите избра международният първенец по бокс Кубрат Пулев за лице на общобългарската акция " Към завета - Кубрат 2017 ", оповестява ВИП Комюникейшън. Над 3000 българи от целия свят се чака да посетят двудневния празник, в който ще се включат фолклорни и естрадни звезди.

Своята поддръжка за обединителната самодейност изрази и международният ни първенец по шахмат Веселин Топалов. Като зам.-председател на Международния учредителен комитет ръководещият съучастник на ВИП Комюникейшън ПР Патриция Кирилова връчи дарителските картички на първенците. Всеки българин по света може да се включи в самодейността за създаване на Мемориал - IBAN BG60UBBS80021098341818, BIC:UBBSBGSF, СДРУЖЕНИЕ ОТЕЧЕСТВЕН СЪЮЗ ПАРТИДА " Към Завета - КУБРАТ "

Тримата титани бяха в курорта Албена като част от друга благородна самодейност - в поддръжка на надарените деца на България. Те изиграха неповторим шахматен мач, в който международният първенец гросмайстор стигна до реми против Дрийм тийма. В него с изключение на международните звезди на бокса - братя Пулеви, играха и две надарени деца в шахмата. Това са златните момчета и първенци на Европейски Съюз от 2016 година - Момчил Петков и Деян Самуил Костов. Звездният шахматен мач се организира на покрива на най-новия хотел по родното Черноморие - " Парадайз Блу ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР