Един пречистващ реверанс към всички, които са с мен в

...
Един пречистващ реверанс към всички, които са с мен в
Коментари Харесай

Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки

" Един пречистващ поклон към всички, които са с мен в положително и мъчно време “, по този начин началник Андре Токев показва автобиографичната си книга, която напълно скоро излиза на пазара.

" Продължавам “ е заглавието, което той е избрал за изданието.

Автобиографията на един от най-емблематичните кулинари у нас излиза на 13 май.

Шеф Андре Токев изрича своите огромни благодарности към хората, с коитое работил за основаването на своята книга.

" Толкова са доста, че е невероятно да изпиша имената им, само че тук е моят реверанс за всеотдайността им да сме дружно в моята най-чиста кулинарна пристрастеност и в устрема ми да я трансформирам в креативна мощ “, изясни кулинарът.

Книгата е изповед на един човек, израснал сред три страни и достигнал до върховете на своята специалност, с помощта на желязната си дисциплинираност и на поддръжката, която получава от фамилията си. Мъж, минал през голям брой компликации, с цел да осъзнае, че в никакъв случай не трябва да стопира да се развиваш – неуспехите са уроци, а най-важното е да продължаваш напред по-силен и по-мъдър.

" Паднах, станах, изтупах праха от панталона си и… Продължавам " - написа началник Токев.

Най-голямата уязвимост на един от най-известните български кулинари е внучката му, която е към този момент на 4 години. През 2023 година той стана дядоза повторно – този път на момченце. Той направи признанието в предаването " Преди обед “ по bTV.

Припомняме, че Андре Токев беше наказан на 7 месеца затвор за шофиране след приложимост на алкохол. Впоследствие излезе от пандиза предварително, което бе решение на Софийския апелативен съд.

" Рядко пия и не устоявам на алкохол “, описа още началник Токев, написа Ladyzone.bg.

" Тогава бях в блекаут и даже не си припомням множеството неща, които са се случили. Казах, че повече няма да пия алкохол, щом моят организъм не го понася. Няма потребността да пия и не ми се пие! “, призна той.

" Благодарен съм, че мога да чувствам и претърпявам тези моменти “ - това беше първият коментар на началник Андре Токев, откакто излезе от пандиза и се върна към готвенето.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР