Световната здравна организация (СЗО) предупреди, че не очаква масово ваксиниране

...
Световната здравна организация (СЗО) предупреди, че не очаква масово ваксиниране
Коментари Харесай

СЗО не е оптимистична за масова ваксинация срещу COVID-19 до средата на 2021 г.

Световната здравна организация (СЗО) предизвести, че не чака всеобщо имунизиране против новия доникъде на идната година. СЗО акцентира и значимостта на прецизните инспекции на разработващите се ваксини, които включват успеваемост и сигурност.
„ Не чакаме да забележим необятно публикувана имунизация доникъде на идната година “, съобщи представителят на СЗО Маргарет Харис пред публицисти на брифинг в Женева, представена от английския народен всекидневник The Guardian.
„ Т.нар. фаза " 3 " лишава повече време, тъй като би трябвало да забележим какъв брой в действителност защитна е имунизацията и също по този начин - какъв брой е безвредна “, добави Харис, визирайки клиничните тествания на препарата против.
Агенция " Фокус " отбелязва, че специалисти предизвестяват, че всички страни по света ще бъдат в положение да обезпечат ваксини за едвам 20% от популацията в риск.

 Д-р Бойко Пенков: Има задоволително COVID-легла в София Д-р Бойко Пенков: Има задоволително COVID-легла в София
Вече работи Координационен център за триаж на пациенти със подозрение за COVID-19 в Инфекциозната болница в София. За няколко дни софийск...
Междувременно от УНИЦЕФ показаха, че през идващите две години 28 компании от 10 страни могат да произведат големи количества ваксина против COVID-19. Организацията удостовери и че ще помогне за ръководството на доставките на препаратите.
Производителите обаче прецизират, че прогнозите за производството на ваксини през идващите две години значително ще зависят, наред с други неща, от триумфа на клиничните изпитвания, споразуменията за покупка, доказаното финансиране и опростяването на регулаторните процедури.
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР