34-годишният германски агент по недвижими имоти Стивън Майер, който живее

...
34-годишният германски агент по недвижими имоти Стивън Майер, който живее
Коментари Харесай

Мъж случайно разбра, че бившата му го шпионира с устройство под колата СНИМКИ

34-годишният немски сътрудник по недвижими парцели Стивън Майер, който живее и работи на остров Майорка (Испания) през последните четири години, твърди, че някогашната му приятелка го е проследявала благодарение на устройство на Apple AirTag, което е конфигурирано под неговия автомобил Fiat 500.

Стивън се среща с 35-годишната Янина в Хамбург преди 8 години. Двойката се влюбва на Балеарските острови и по-късно стартира да живее дружно в Палма, написа Bild.

„ Моят жанр на живот като сътрудник по недвижими парцели беше и е друг от нейния метод на живот у дома и аз постоянно бях някъде надалеч, да вземем за пример на обяд с клиенти или на яхта, това я подразни ", споделя Майер.

Миналото лято връзките на двойката се влошили. Агентът на недвижими парцели бързо събрал нещата си и се изнесъл от общия апартамент, до момента в който някогашната му държанка била в Германия и даже не знаела нищо.

След като се върнала, афектираната Янина почнала да преследва Стивън, само че мъжът нямал визия до каква степен може да стигне това. Преди дни, когато карал майка си към летището, телефонът ненадейно иззвънял и пристигнало известие: „ AirTag се движи с вас. “

Майер спрял и намерил под колата бъг AirTag, който купил преди да се раздели с някогашната си, с цел да не губи куфари по време на пътешестване.
 Момичето последва някогашния си благодарение на бъга на Apple AirTag, Стивън Майер, връзки, обич, ревнивост, любознание, фотоси, Испания Майер откри бъг AirTag под колата Снимка: Crimespot
" Обадих й се и я попитах какво е това? Беше отишло прекомерно надалеч, само че тя се направи на глупава и се престори, че не знае защо приказвам ", спомня си сътрудникът по недвижими парцели, който заяви за случая на полицията.

След известно време телефонът на Стивън иззвънял още веднъж - новият другар на Янина го набрал, с цел да го помоли да вземе жалбата  си. Майер единствено се засмял: „ Вероятно са видели, че съм в полицията. “

Тъй като обвинената не реагирала на позвъняванията на полицията, по-късно тя била задържана и отведена в пандиза, където прекарала цялата нощ. В отговор на питане на публицисти дамата сподели: „ Историята, която той измисля, е изцяло погрешна “.

Испанската полиция се зае с следствието на този случай.

Между другото, мини предавателите Apple AirTag (3,2 см в диаметър) в действителност са предопределени да оказват помощ на притежателите да намерят изгубени ключове или багаж, само че преследвачите постоянно употребяват това устройство, с цел да шпионират жертвите си.
 Момичето последва някогашния си благодарение на бъга на Apple AirTag, Стивън Майер, връзки, обич, ревнивост, любознание, фотоси, Испания Мини предавателите Apple AirTag (3,2 см в диаметър) в действителност са предопределени да оказват помощ на притежателите да намерят изгубени ключове или багаж Снимка: Crimespot
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР