Световната здравна организация (СЗО) е категорична, че е намерила източника

...
Световната здравна организация (СЗО) е категорична, че е намерила източника
Коментари Харесай

Истина? СЗО със сензационно разкритие

Световната здравна организация (СЗО) е безапелационна, че е намерила източника на болестта с COVID-19, която подпали целия свят.

Първоизточникът е плантация за диви животни в Юнан. В отчет, който ще бъде оповестен през идващите седмици, СЗО ще изясни в детайли източника на пандемията, написа livescience.

Много от фермите се намират в провинция Юнан. От там прекупвачите набират диви животни за пазара на морски блага Juanan в Ухан. Оттук идват първите открити случаи на Covid-19 от предходната година. 

Еколог на СЗО сподели, че някои от тези диви животни са могли да бъдат инфектирани с вируса SARS-KOV-2 и че са взели вируса от прилепи, които са многочислени в Юнан.

СЗО ще разгласява обстоен отчет за своите констатации през идващите седмици. Мисията стартира през януари, след поредност от тайни теории, които се разпространиха по целия свят.

Учените са единомислещи, че вирусът е циркулирал в прилепите и по-късно е „ скочил " върху хората посредством медиатори, най-вероятно посредством диви животни, продавани на пазара.

Тези ферми за диви животни са част от план, насърчаван от китайското държавно управление през последните 20 години, с цел да помогне на хората от селските региони да избягат от бедността и дефицита на храна, предава „ Блиц “.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР