Световната здравна организация съобщава, че има по-сериозно ускорение на разпространението

...
Световната здравна организация съобщава, че има по-сериозно ускорение на разпространението
Коментари Харесай

Коронавирус: 46% увеличение на смъртните случаи в Европа за седмица

Световната здравна организация оповестява, че има " по-сериозно ускоряване " на разпространяването на COVID-19 в Европа , което е причина за към половината от новите случаи на планетата , регистрирани предходната седмица, оповестява АП.

Агенцията на Организация на обединените нации за опазването на здравето съобщи в седмичен отчет , оповестен късно във вторник, че европейските страни също са записали 46% нарастване на смъртните случаи спрямо миналата седмица.

В Европа, Франция, Италия и Англия регистрират максимален брой нови случаи, до момента в който Андора, Чехия и Белгия регистрират най-голям % на глава от популацията .

Папа Франциск прикани хората да следват рекомендациите на държавно управление и органи на публичното опазване на здравето за попречване на коронавирусни инфекции, до момента в който организираше седмичната си обща визита онлайн на фона на скок на инфекции в Европа.

Миналата седмица Ватиканът разгласи, че Франциск прекратява обществената публика и ще чества всички идни литургии без хора , откакто човек, който участва на аудиенцията му на 21 октомври, е с позитивен тест.
 Рекордни над 3,3 млн. новозаразени с COVID-19 в света за седмица
Рекордни над 3,3 млн. новозаразени с COVID-19 в света за седмица

Данните са на СЗО
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР