Световната шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева и актьорът Ненчо

...
Световната шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева и актьорът Ненчо
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов и Симона Пейчева вече не са заедно

Световната шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева и артистът Ненчо Балабанов, които единствено преди месец обществено афишираха интимната си връзка в ефирен ефир, към този момент май не са дружно. Това разкриха пред " Уикенд “ доближени до 36-годишната някогашна спортистка. Според думите им, Симона е прекратила връзките си с тогавашния водещ на " Господари на ефира “, защото още веднъж се е събрала със остарялото си гадже.

Новият остарял мъж до нежната Симона се споделя Йордан, родом е от Стара Загора и е огромен предприемач в аграрната сфера. Той е милионер, обработващ стотици декари аграрни площи и търгуващ с торове и семена. Познатият като Данчо Земеделеца паралия настойчиво страни от медийното пространство и избира да не се обявява обществено в светските среди като гадже на известната в цяла България екс гимнастичка.

Близки до Симона Пейчева описват, че хубавицата поддържала съвсем 3-годишна връзка с Данчо Земеделеца,
преди двамата да се разделят предходната есен. Твърди се, че в основата на раздялата била Симона, която изрично не одобрявала опцията да живее в Стара Загора при обичания си, а от своя страна аграрният баровец не щял и да чува за разновидността да се засели в София, където не се чувствал добре. Освен това трябвало да наглежда бизнеса си.

Малко след раздялата сред Симона и Йордан, гимнастичката стартира работа като водеща на предаването " Неделни нюанси “ по Българска национална телевизия 2. Именно в публичната телевизия 36-годишното " златно момиче “ завъртя любовна случка с известния артист Ненчо Балабанов. Според личните ѝ самопризнания, тази пролет тя поканила комикът да ѝ гостува в предаването, а след края на фотосите Ненчо ѝ предложил да я заведе на тенис. От дума на дума около сервисите на корта двамата разкрили, че имат доста общи ползи. Най-успешният подражател на Бойко Борисов бил прелестно сюрпризиран, когато схванал, че от една година Симона е студентка в компетентност " Публична тирада “ в НАТФИЗ. Световната шампионка по художествена гимнастика и комикът официализираха връзката си на 15 май, когато гостуваха като двойка във вечерното шоу

" Събота вечер с Българска национална телевизия “ с водещ Димитър Павлов. Там Симона и Ненчо седяха компактно един до различен с хванати ръце, които понякога Балабанов целуваше. По време на диалога с водещия комикът дори театрално падна на колене пред своята изгора Симона.

Очакванията на светските хроникьори, че любовната история сред артиста и спортистката ще бъде трайна и ще приключи с брак, обаче не се оправдават, безапелационни са близки до Симона Пейчева. Според думите им, гимнастичката още веднъж се е събрала с някогашния си Данчо и се е разделила с Ненчо Балабанов, освен това цивилизовано и без драми.

Самата Симона Пейчева обществено не удостоверява, че е завършила връзката си с комика. Тя обаче се е нанесла в ново пространно жилище в реномиран комплекс от затворен вид в южна София, обезпечено ѝ от заможният земеделец Йордан. Баровецът е зарадвал гимнастичката и с различен великодушен подарък – чисто ново поръчково " Ауди “ SQ8.

Тузарският джип със заводска цена от над 300 000 лева гордо е каран от Симона Пейчева от началото на месец юни, което е още едно несъмнено доказателство за възобновените ѝ връзки с Данчо Земеделеца.

36-годишната Симона Пейчева постави завършек на сполучливата си спортна кариера след олимпиадата в Пекин през 2008 година и заживя на фамилни начала с автотърговеца Горан Петров. Няколко месеца по-късно гимнастичката роди сина си Алексей, само че по този начин и не подписа брак с бащата на детето си. След едногодишно фамилно общуване, Симона и Горан се разделиха, като съгласно мълвата повода била интимна връзка на предприемача със секретарката му. Въпреки това автотърговецът поддържа другарски връзки с майката на детето си и поставя финансови грижи за сина си Алексей.

Що се отнася до Ненчо Балабанов, комикът също има наследник, освен това в бурна юношеска възраст. 16-годишният Богомил е плод на любовта на Ненчо към 11 години по-възрастната от него учителка по музика Ралица.

Тя е единствената жена към този момент, която комикът е отвеждал до олтара и ѝ се вричал във безконечна честност. Ненчо отглежда като свое дете и дъщерята на Ралица от предходна нейна връзка. Когато комикът и музикалната учителка се разделят, Ненчо оставя фамилното жилище на някогашната си жена и двете деца и се изнася на квартира.

Иначе през последните 2-3 години Ненчо Балабанов се изяви като истински плейбой. Придобил национална известност като водещ на " Господари на ефира “, артистът изкара мимолетни връзки с певицата Йоана Драгнева, с обилната брюнетка – сватбена агентка Василена Кьосова, с треньорката по тенис Златка Петрова, както и с начинаеща пловдивска актриса.

Приятели на Ненчо не без злоба разясняват, че свободонравният артист елементарно омайвал дамите с автентичен сексапил, а след това съумявал да се раздели с тях, оставайки им другар. " Той е страховит джентълмен, с него в никакъв случай не е скучно, само че не е за сериозна връзка ", коментирала импровизирано една от някогашните дами в живота на чаровника.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР