Световната номер 51 при дамите Даниел Колинс натрупа популярност с

...
Световната номер 51 при дамите Даниел Колинс натрупа популярност с
Коментари Харесай

Противоречиви критики за противоречащия си Джокович


Световната номер 51 при дамите Даниел Колинс натрупа известност с изказване в обществените мрежи, в което намерено подлага на критика Новак Джокович за изявлението му, че US Open е неосъществим за осъществяване при възможните изложени ограничения за сигурност.

“Джокович съществено си опонира с предходния апел към играчите от топ 100 да дарят парите си на тези отвън топ 250. Никой не е имал опция да играе в формален шампионат от февруари месец насам, а в този момент имаме необикновен късмет с US Open. Това е голяма опция за играчите да стартират още веднъж да печелят пари, а в това време виждаме по какъв начин водещият състезател в света се оплаква, че ще може да докара със себе си единствено един човек. Ние, (повечето тенисисти) които нямаме огромни антуражи, се нуждаем да се върнем още веднъж на работа.

USTA, WTA, ATP се пробват да обезпечат сигурността на играчите. Лесно е да си изкарал 150 милиона в кариерата си и да призоваваш някого да не играе в US Open. Би било добре най-хубавият тенисист в света да поддържа завръщането на тениса, а не да го скапва за играчите и феновете”, написа Колинс.

Тя обаче не изясни какво има поради при започване на изказването си, където засяга несъгласието в позициите на Джокович. Не е ясно какво общо имат играчите отвън топ 250 с US Open
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР